bg

Szeretetkaland

Rendhagyó programot hirdettünk idén a Székesfehérvári Egyházmegye házaspárjainak. Játékra, feladatra, Szeretetkalandra hívtuk őket.

Köszönet és felhívás Csákvárról

A csákvári CSATAK szervezői nevében szeretnénk köszönetet mondani minden családnak, akik a rossz időjárási körülmények ellenére is vállalták az utazást és eljöttek Csákvárra.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Arany J. u. 1.
Email: csaladiroda@szfvar.katolikus.hu

A Sátán konferenciát tartott

A Sátán konferenciát tartott. Összehívta a démonokat a világ minden tájáról. A megnyitó beszédében ezt mondta: „Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól, hogy eljárjanak szentmisére.


Nem tarthatjuk vissza őket attól, hogy olvassák a Bibliájukat és hogy tudják az igazságot. Még csak attól sem tarthatjuk vissza őket, hogy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki a Megváltójukkal. De ha egyszer megszerezték ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük. Úgyhogy engedjétek, hogy elmenjenek szentmisére,
engedjétek, hogy magukhoz vegyék az Oltáriszentséget, de lopjátok el az idejüket, hogy ne legyen módjuk igazi kapcsolatot kialakítani Jézus Krisztussal.”

 

  • Ezt kell tennünk. - mondta a Sátán -, valahogy megakadályozni, hogy az emberek felvegyék és fenntartsák az erős, éltető kapcsolatot a Megváltójukkal.
  • Hogyan fogjunk hozzá? - kérdezték a démonjai.
  • Kössétek le őket az élet mellékes dolgaival és találjatok ki számtalan cselt, amivel lefoglalhatjátok a gondolataikat – válaszolta. -  Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek és kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön,  kérjenek kölcsön!

Győzzétek meg a férjeket és a feleségeket is, hogy dolgozzanak minél többet, 6-7 napot egy héten, 10-12 órát egy nap, így majd megengedhetnek maguknak sok mindent.
Ahogy a családok darabokra hullanak, hamarosan, az otthonaik többé nem lesznek biztonságos menedékek a munka után! Tartsátok vissza őket attól, hogy sok időt töltsenek a gyerekeikkel!


Legyen annyi gondjuk, bajuk, hogy ne tudják meghallani azt a „halk, szelíd hangot”.
Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót, amikor vezetnek…hogy hagyják bekapcsolva a tévét, videót, CD-lejátszót és a számítógépet az otthonaikban folyamatosan, és gondoskodjatok arról, hogy minden üzletben és étteremben a világon menjen a zene és a propaganda. Ez majd elfeledteti velük a kapcsolatot Krisztussal.
Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal. Törjetek be a vezetés perceibe hirdetőtáblákkal. Árasszátok el az e-mail postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amikből rendelni lehet, sorsolásos játékokkal és mindenféle hírlevéllel. Hadd higgyék azt, hogy az újabb és újabb dolgok birtoklása boldoggá fogja tenni őket.

Tetessetek sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és a tévébe, hogy a férjek azt higgyék, hogy a külső szépség a fontos és aztán elégedetlenekké váljanak a feleségükkel.

Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják éjjel szeretni a férjüket. Adjatok nekik fejfájást is! Ha nem adják meg a férjüknek azt a szeretetet, amire szükségük van, hamarosan máshol fogják azt keresni. Ez jó hamar szétszakítja a családokat!

Adjatok nekik télapót, nehogy megtanítsák a gyerekeiknek a karácsony igazi jelentését.

Adjatok nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni az Ő feltámadásáról, a bűn és a halál feletti hatalmáról.

Még ha el is utaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat... hogy kimerülten térjenek vissza. Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe, és Isten teremtményeit csodálják.

Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan! Így még a lelkigyakorlatról is nyugtalan lelkiismerettel fognak távozni!

Zsúfoljátok tele az életüket, legyen sok jó kifogásuk, hogy miért nem keresik a kapcsolatot Jézussal. Később még inkább hajtani fogják magukat, fel fogják áldozni az egészségüket és a családjukat. 

„Működni fog! Működni fog! Mekkora terv!” A démonok buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és a családjaikra szerte a világon, hogy a feltámadás ünnepe a nyúl és a tojás ünnepe legyen, és hogy minél kevesebb kapcsolatot ápoljanak másokkal, nehogy egy barátjuk elmesélje nekik, hogy Jézus hogyan változtatta meg az életét.

 
∧ Fel