bg

Szeretetkaland

Rendhagyó programot hirdettünk idén a Székesfehérvári Egyházmegye házaspárjainak. Játékra, feladatra, Szeretetkalandra hívtuk őket.

Köszönet és felhívás Csákvárról

A csákvári CSATAK szervezői nevében szeretnénk köszönetet mondani minden családnak, akik a rossz időjárási körülmények ellenére is vállalták az utazást és eljöttek Csákvárra.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Arany J. u. 1.
Email: csaladiroda@szfvar.katolikus.hu

„A szerelemnek múlnia kell…” - Házasság Hete

Written by   

Az ember szeretne szeretett ember, elfogadott ember, bátorított ember lenni, aki megtapasztalja a megbecsülést.

A házasság szeretetközösség, véd- és dacszövetség, olyan erők és örömök forrása, melyek segítenek úgy átlendülni a nehézségeken is, hogy attól erősebbnek, többnek, összetartozóbbnak érzi magát férfi és nő, akik egymásnak hűséget fogadtak.
Évről évre tanúsítjuk a házasság értékét, azt, hogy a házasság egy férfi és egy nő szeretetközössége.

Házasság hete szlogen

2014. telén a hideg időben egy szívet és lelket melegítő „kirándulásra” hívunk minden vállalkozó házaspárt. Az út a szerelem ösvényén vezet és biztosak vagyunk abban, hogy akik végigjárják, gazdagodnak ezen az úton.

A jelentkezők vidám vagy éppen romantikus feladatokat kapnak, könnyen és lakhelyükön megvalósíthatóakat (nem kell hozzá utazni).
E-mail-ben kapják meg a feladatokat, és annak igazolását is így kell beküldeni.  Utolsó eseményként szeretettel hívunk minden résztvevőt februárban Székesfehérvárra dr. Papp Miklós tanszékvezető egyetemi tanár, erkölcsteológus előadására, ahol kis meglepetéssel is készülünk.
Jelentkezni január 19-ig a csaladiroda@szfvar.katolikus.hu e-mail címen lehet.  Név (a férfi és a nő neve is), a házasságkötés dátuma és település neve szerepeljen.

Jelentkezési lap letölthető innen.

 

 
∧ Fel