bg

Szeretetkaland

Rendhagyó programot hirdettünk idén a Székesfehérvári Egyházmegye házaspárjainak. Játékra, feladatra, Szeretetkalandra hívtuk őket.

Köszönet és felhívás Csákvárról

A csákvári CSATAK szervezői nevében szeretnénk köszönetet mondani minden családnak, akik a rossz időjárási körülmények ellenére is vállalták az utazást és eljöttek Csákvárra.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Arany J. u. 1.
Email: csaladiroda@szfvar.katolikus.hu

Köszönjük a szervezőknek ezt a felejthetetlen napot

Written by   

A március 15-i nagy hófúvás utáni vasárnap, az útszéli hó falak ellenére bátran indultunk el a CSATAK első helyszínére, Csákvárra.

Tamás Atya szavai, valamint a kórus és a zenészek fülbemászó dallamai feledtették velünk a kinti zord hideget. A szentmisét követően a csákvári sportcentrumba mentünk, ahol a lelki táplálék után a testi táplálék következett, az ízletes gulyásleves friss, ropogós kenyérrel. Majd következett a „Nagy vagy” vetélkedő, melyben minden korosztály megtalálta a neki megfelelő feladatot. Egységesen, összetartóan kellett dolgozni a csapatoknak és nagyon jó volt látni, hogy nem a győzelem volt az elsődleges, hanem a közös játék.

Köszönjük a szervezőknek ezt a felejthetetlen napot, örömmel találkoztunk régi ismerősökkel, de új, értékes családokkal is megismerkedhettünk! Már nagyon várjuk a következő alkalmat.

 


Eddig beérkezett beszámolók:
Varga Mátyás és Péter írása
Így gondol vissza a CsaTakra Kati, János és Eliza
Perbáli helyszín házigazdáinak élményei Csákvárról
Varga család köszönete, visszaemlékezése

Esemény galériája:
Dr. Berta Gábor és Némedi István fényképei

 

 
∧ Fel