bg

Szeretetkaland

Rendhagyó programot hirdettünk idén a Székesfehérvári Egyházmegye házaspárjainak. Játékra, feladatra, Szeretetkalandra hívtuk őket.

Köszönet és felhívás Csákvárról

A csákvári CSATAK szervezői nevében szeretnénk köszönetet mondani minden családnak, akik a rossz időjárási körülmények ellenére is vállalták az utazást és eljöttek Csákvárra.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Arany J. u. 1.
Email: csaladiroda@szfvar.katolikus.hu

Perbáli helyszín házigazdáinak élményei Csákvárról

Written by   

Gábor atya kérésére Perbálról hárman vettünk részt a csákvári találkozón. A katasztrofálishóhelyzet idején elbizonytalanodtunk, utazzunk-e vagy sem. Az időjárás kedvezőbbre fordulása idején már nem kételkedtünk. Ott a helyünk!

Nem csalódtunk. A kéttornyú nagy templomban méltóságteljesen vettünk részt a jól előkészített szentmisén. Örömet jelentett a fiatal atya szentbeszéde, jó tanácsai. Élveztük a fiatalok gitáros énekeit, bár belekapcsolódni, a kiosztott szövegek ellenére, csak hellyel-közzel tudtunk. Reménységgel töltött el a sok család és kisgyermek látványa.

A misét követően a délutáni programra is jelentkezők finom ebédet kaptak, valamint jobbnál jobb süteményeket. Energiáink feltöltését szolgálta a finom kávé is. Ezt követően a sportcentrumban élvezetes volt a hat település résztvevőinek játékos sorversenye, amelyben a szülők mellett a kis és nagy gyermekek is vetélkedtek. Néhány család elhozta a kisbabáját is, akik nem zavarták a szülők játékát. Kedves színfolt volt a sorjátékok mellett a kisgyermekek szaladgálása, labdázása is.


Bár mi csak nézők voltunk, nagyszülők, vidáman telt a délután.

Nálunk Perbálon április 21-én tartjuk a Zsámbéki-medence “családi napját”, feltehetőleg az időjárás kedvezőbb helyzetet teremt a szabadtéri mozgásra is.

Mindenkit szeretettel várunk!

Eddig beérkezett beszámolók:
Varga Mátyás és Péter írása
Így gondol vissza a CsaTakra Kati, János és Eliza
Perbáli helyszín házigazdáinak élményei Csákvárról
Varga család köszönete, visszaemlékezése

Esemény galériája:
Dr. Berta Gábor és Némedi István fényképei

 

 

 
∧ Fel