bg

Szeretetkaland

Rendhagyó programot hirdettünk idén a Székesfehérvári Egyházmegye házaspárjainak. Játékra, feladatra, Szeretetkalandra hívtuk őket.

Köszönet és felhívás Csákvárról

A csákvári CSATAK szervezői nevében szeretnénk köszönetet mondani minden családnak, akik a rossz időjárási körülmények ellenére is vállalták az utazást és eljöttek Csákvárra.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Arany J. u. 1.
Email: csaladiroda@szfvar.katolikus.hu

Kerekasztal-megbeszélés

Töltse le a program plakátját!

Helyszínváltozás
A Szent István Művelődési Ház Szent Cecília termében lesz megtartva a kerekasztal-megbeszélés 2011. január 15.-én 10-13 óráig.
Jelentkezni és érdeklődni lehet : csaladiroda@szfvar.katolikus.hu e-mail címen

Tavaszodik, érkeznek a jegyesek címmel hirdettük meg a jegyesoktatást végző HÁZASPÁROKNAK és PAPOKNAK azt a kerekasztal megbeszélést, ahol a jegyesekkel foglalkozás közben felmerülő kérdéseinkről, problémáinkról beszélünk.
Célunk még az is, hogy  közösen összeállítsunk egy tematikát, olyan témakörökből, amelyek biztos, hogy nem maradhatnak ki a szentségi házasságra való felkészítésből.
Tesszük ezt egyrészt a családi életre való felkészítés gyakorlati szemszögéből illetve hitünk értékeinek a továbbadása szempontjából.
Közösen megbeszéljük és kicseréljük egymással azokat a gyakorlati tapasztalatokat, szervezési tippeket, ötleteket, amik segítségünkre lehetnek ebben.
Szeretettel várjuk mindazokat a házaspárokat és atyákat erre a megbeszélésre, akik foglalkoznak jegyesekkel vagy akik most kezdenek majd jegyesfelkészítést.
Minél többen leszünk, annál gazdagabbak leszünk egymásból épülhetünk.

 
∧ Fel