bg

Szeretetkaland

Rendhagyó programot hirdettünk idén a Székesfehérvári Egyházmegye házaspárjainak. Játékra, feladatra, Szeretetkalandra hívtuk őket.

Köszönet és felhívás Csákvárról

A csákvári CSATAK szervezői nevében szeretnénk köszönetet mondani minden családnak, akik a rossz időjárási körülmények ellenére is vállalták az utazást és eljöttek Csákvárra.

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Arany J. u. 1.
Email: csaladiroda@szfvar.katolikus.hu

A Kerekasztal-megbeszélésről

A Kerekasztal-megbeszélés videóösszefoglalója A Kerekasztal-megbeszélésen készült fényképek

2011 január 15-én az Egyházmegye különböző Plébániáiról /Pusztavámról, Budajenőröl, Pátyról, Budakesziről, Halásztelekről, Csepelről, Lovasberényről, Érdről, Sárbogárdról, Biatorbágyról, Székesfehérvárról/ érkeztek -papok, házaspárok és egy domonkos nővér- akik régóta foglalkoznak jegyesekkel és olyanok is, akik most szeretnének elkezdeni házasságra felkészítést jegyeseknek. Örömünkre szolgált az is, hogy személyesen ugyan nem tudtak eljönni Tatabánya-Alsógalláról, de e-mailben kaptunk beszámolót tőlük a felvetett témánkhoz.

A kerekasztal-megbeszélés egyik célja volt, hogy segítsük egymást ebben a fontos, ám nem mindig könnyű feladatban. Többen egyetértettünk abban, hogy nincs olyan kész "tananyag" ami alapján lehetne haladni.

Egymást hallgatva gazdagodhattunk új gondolatokkal, témakörökkel, ötletekkel, amiket mi is be tudunk építeni a saját kurzusainkba. Előkerültek a találkozón olyan anyagok, könyvek, tesztek, melyek hasznosak lehetnek mindannyiunknak.

 

 
∧ Fel